Alt-Grottenhof este o școală profesională din Graz, Austria, specializată în domeniul agriculturii și forestier. Școala s-a înființat în anul 1867 și de atunci oferă educație tinerilor în domeniile: producție vegetală, creșterea de animale, marketing direct, agricultură ecologică, economie și forestiere. Toate aceste specializări oferă formare practică.

În prezent, școala colaborează cu aproximativ 50 de angajați în operarea unei ferme ecologice și fac tot posibilul să împărtășească cunoștințele și experiențele cu studenții. După trei ani de studii studenții primesc o diplomă de calificare în domeniul agriculturii și forestiere. Educația primită servește ca și o pregătire profundă pentru învățământul superior sau pentru a începe o practică în acest domeniu.

De trei ani școala și organizația European Neighbours colaborează în privința unor cursuri de pregătire în domeniul agriculturii destinat cetățenilor de etnie rromă, cu specializare în producția de usturoi.


>>> visit website

 


This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein. Project-ID:
2014-1-AT01-KA202-000978