Autonomni centar - ACT je udruga građana koja informiranjem, savjetovanjem, izobrazbom i drugim oblicima podrške radi na razvoju društvenog kapitala zajednice i civilnog društva.

ACT-ova vizija je društvo s jednakim pristupom resursima, znanju i informacijama gdje je svaki pojedinac važan i odgovoran te proaktivno djeluje za dobrobit društva i prirode.

ACT je 2014.godine završio provedbu projekta „Društveno uključivanje i zapošljavanje Roma kroz biodinamičku poljoprivredu“ s ciljem povećanja zapošljivost i društvene uključenosti pripadnika/ca romske nacionalne manjine u Međimurskoj županiji kao jedne od najranjivijih marginaliziranih skupina u ovoj regiji a kroz stvaranje poticajnog okruženja za socijalno zapošljavanje. Jedan od rezultata projekta je osnivanje Socijalne poljoprivredne zadruge Domači vrt kao promjer samozapošljavanja i integracija Roma (www.domaci-vrt.hr).>>> visit website

Sports News | Nike Shoes

Odjel za socijalnu skrb i zaštitu djece Harghita (DGASPC HR) je javna ustanova osnovana od Županijskog vijeća Harghita s više od 15 godina djelovanja. Od 2005.godine objedinjuje djelovanje sektora javnih socijalnih usluga i aktivnosti Odjela za zaštitu djece.

Institucija ima za cilj provedbu vladine politike i socijalne strategije za sprječavanje i suzbijanje socijalne isključenosti i siromaštva. Ona razvija strategije i akcijske programe prilagođene potrebama marginaliziranih skupina građana i surađuje s organizacijama i udrugama koje djeluju na području socijalnog rada.>>> visit website

Buy Kicks | New Balance 991 Footwear

EUROPEAN NEIGHBOURS je samostalna i otvorena, nevladina udruga osnovana s ciljem razvoja društveno ekonomskih aktivnosti u djelovanju neprofitnih udruga.

Glavni cilj udruge koja djeluje u općini Graz, no i šire u štajerskoj regiji je razvoj održivog eko-društvenog pristupa za romske građane u Europi prema smjernicama Europskih ciljeva za podršku i integraciju Roma i osoba s posebnim potrebama u zemljama članicama. Također se zalaže za razvoj novih radnih mjesta i prilika za integraciju, kao i razvoj programa za učenje i usavršavanje u području poljoprivrede i obrta kao prilika za integraciju Roma i osoba s posebnim potrebama.

EUROPEAN NEIGHBOURS je duboko uključen u političke rasprave oko integracije Roma na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj i europskoj razini, te aktivno sudjeluje u europskim strategijama za integraciju ciljne skupine.>>> visit website

Running sports | Echtes menschliches Blut im MSCHF x Lil Nas X Nike Air Max 97 "Satan Shoes" - Grailify

FormAzione Co&So Network je konzorcij, poput neke vrste krovne organizacije, od 10 socijalnih zadruga iz regije Firence koji rade na javnoj nabavi javnih institucija, poput općina ili provincija (županija) te u njihovo ima upravljaju socijalnim uslugama u regiji.

U samom FCN je zaposleno 10 osoba, no ukupno u konzorciju radi oko 700 osoba. Jedna od članica, zadruga "Il Cenacolo" radi izravno s romskom zajednicom u Firenci, te im nudi poduku i potporu za integraciju na tržište rada. Zadruga ima 120 zaposlenih i uključenih osoba od kojih je 10 Roma koji rade na Socijalnoj integraciji stanovništva, štoviše tu je i predstavnik zajednice u Vijeću odbora.

FCN radi na europskim programima od 2004. godine, a većinu projekta je odrađena u sklopu programu za cjeloživotno učenje (LLP), u Daphne EIF programu, nastupajući i kao nositelji i kao partner. FCN djeluje i kao akreditirana Agencija za obrazovanje u regiji Toskana za razvoj programa učenja. U ovom trenutku se sudjeluje u projektu EU Network "Erne" za poticanje i uključivanja Roma te u sklopu projekta Daphne za sprječavanje preranog (maloljetničkog) stupanja u brak osoba romske nacionalne manjine.>>> visit website

Adidas footwear | New Balance 991 Footwear

INIT Development Ltd. je poduzeće specijalizirano u području upravljanja EU projektima, razvoju obrazovanja, analizu potreba osposobljavanja i usavršavanja te evaluaciji procesa i materijala za edukaciju.

Nalazi se u Schwerinu, glavnom gradu njemačke sjevero-istočne pokrajine Mecklenburg-Vorpommern, gdje je snažno povezano s lokalnim i regionalnim predstavnicima obrazovnih institucija i tržištem rada (poput obrazovnih centara, gospodarskih i obrtničkih komora, sveučilišta, malih i srednjih poduzeća, zavoda za zapošljavanje i sl.).>>> visit website

Running Sneakers | Yeezy Boost 350 Trainers

Alt-Grottenhof je strukovna škola za poljoprivredu i šumarstvo u Grazu, Austrija. Djeluje od 1867. godine i nudi obrazovanje mladih u području biljne proizvodnje, stočarstva, marketinga, organskog uzgoja, ekonomije i kompetencija iz područja šumarstva. Sve to u teoriji i praktičnoj nastavi.

Danas oko 50 zaposlenih surađuje pri vođenju organske farme i prenosi svoje znanje i iskustvo na studente. Uspješno trogodišnje školovanje završava Certifikatom za obrtnika u poljoprivredi i šumarstvu. Takvo obrazovanje temeljita je priprema za nastavak školovanja u visokom obrazovanju ili za početak pripravničkog rada unutar struke. Tijekom tri godine škola i surađivali u pružanju osnovnih poljoprivrednih tečajeve za Rome, posebno u proizvodnju češnjaka.


>>> visit website

Mysneakers | nike air speed turf rose gold price per gram

MEATH PARTNERSHIP (MCRSDP) je županijska organizacija odgovorna za projektiranje i provedbu lokalnih i seoskih razvojnih programa te programa za razvoj zajednice u cijeloj regiji.

Meath je specijalizirana u izgradnji kapaciteta lokalnih zajednica kroz dizajn i implementaciju niza projekata i programa za borbu protiv trajne pojave isključivanja i nepovoljnih položaja.>>> visit website

Mysneakers | New Releases Nike

NACIONALNI CENTAR ZA JEDNAKE MOGUCNOSTI je nacionalna neprofitna organizacija osnovana 1998.godine a koja kroz programe i projekte djeluje pri stvaranje jednakih mogucnosti za dobar zivot svima kojima su one potrebne. Suraduje s timom nacionalnih i stranih strucnjaka, predstavnicima vlade i jedinicama lokalne samouprave u uspostavi programa ili modela koji ce biti ukljucen u politke i programe razvoja na nacionalnoj i lokalnoj razini. Na podrucju ruralnog zaposljavanja zastupa lokalni razvoj kroz podizanje motivacije i razine znanja i vjestina lokalnog stanovnistva.

 

>>> visit website

Best Sneakers | Womens Shoes Footwear & Shoes Online

 


This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein. Project-ID:
2014-1-AT01-KA202-000978