Proiectul ECVET AGENT recunoaște potențialul antreprenoriatelor de a oferi posibilități de angajare durabile pentru solicitanții de locuri de muncă de etnie rromă din Europa. Prin elaborarea unui curriculum nou și practic VET (Educare și Formare Profesională) în domeniul agriculturii, proiectul ECVET AGENT se va baza pe abilitățile existente și punctele forte ale acestui grup țintă și va oferi oportunități pentru înființarea unor noi micro-întreprinderi.

ECVET AGENT este un proiect nou interesant, care va oferi o abordare validată și testată privind integrarea economică a rromilor și va asigura o contribuție reală la sectorul European de Formare Profesională. Toate resursele și suporturile de curs dezvoltate în cadrul acestui proiect vor fi bazate pe nevoile comunităților rromi, vor fi testate în șase țări europene și vor fi dipsonibile în mod gratuit pe site-ul proiectului.

Obiectivul proiectului ECVET AGENT este de a dezvolta un program de Educare și Formare Profesională promovând competențele în domeniul agriculturii alături de pregătirea antreprenorială a rromilor și șomerilor de lungă durată, sprijinindu-i pentru a deveni microîntreprinzători.

 

 

Buy Sneakers | Nike Shoes, Sneakers & Accessories

 


This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein. Project-ID:
2014-1-AT01-KA202-000978